Responsabilitat Social Empresarial

Auto Taller Alcalà aconsegueix amb èxit la implantació del programa RSE.PIME. (Responsabilitat Social Empresarial).

El Departament de Treball de la Generalitat, amb col·laboració amb el Consell General de Cambres de Catalunya, ha recolzat a 30 petites i mitjanes empreses de Catalunya, entre elles Auto Taller Alcalà de Girona en el programa RSE.PIME en el procés d’implantació dels valors de Responsabilitat Social, en els àmbits de la gestió econòmica, ambiental i social i les ha acompanyat en la seva estratègia per tal de fer-les més competitives i sostenibles.

Desprès de quasi 18 mesos de treball la iniciativa es va finalitzar amb una ponència de valoració i posada en comú de les experiències i amb l’entrega de diplomes a la seu del Consell de Cambres de Barcelona, el proppassat 14 de maig l’acte el va presidir la Consellera de Treball, Mar Serna i el President del Consell General de Cambres Miquel Valls.

Com empresa amb visió de futur, amb capacitat de modernització i d’adaptació als nous temps fa temps que varen incorporar criteris de sostenibilitat com estratègia de gestió. El nostre convenciment sobre la importància d’un creixement sostenible ha fet que tot l’equip humà que forma Auto Taller Alcalà s'hagi implicat en aquest projecte amb il·lusió, treball i dedicació.

rse pime taller alcala girona