Reparacions

Restauracions

Venda de vehicles

Des de 1985 Auto-taller Alcalà;, taller de reparació de cotxes ofereix als seus clients gran quantitat de serveis relacionats amb la reparació i manteniment del vehicle: planxa, pintura, electromecànica, són alguns d'ells, als quals cal afegir els de compra i venda de vehicles. Prevenir futures avaries i una extremada preocupació pel medi ambient són dos dels objectius dels responsables d'aquesta empresa.

Professionalitat en el servei, un bon producte, rapidesa, bon preu, garantia, atenció personalitzada i gestió informatitzada, són alguns dels conceptes que defineixen la nostra empresa. Tot el nostre equip té com a norma que : La satisfacció del client es el treball de tots a Auto-taller Alcalà.

Així, recomanen sempre la revisió del vehicle a temps perquè això significa seguretat. A més, per a ells és important prevenir futurs problemes o avaries. Tallers Alcalá està gestionada per Manel Alcalá sr. i Manel Alcalá jr. Invertim constantment en formació del nostre equip i en maquinaria d'alta tecnologia.

Instagram