Pel que fa referència als Autorentats, el client busca comptar amb un establiment que ofereixi un servei de neteja automàtica de vehicles amb totes les facilitats i comoditats possibles.

Per al client la rapidesa és important, per aquest motiu un servei automàtic cal que eviti cues i la necessitat d'haver de realitzar tot el procés de mullar, fregar, encerar, esbandir, abrillantar, etcètera. Comoditat, eficiència i bon acabat s'aconsegueixen amb rentats exteriors de qualitat. Per interiors les exigències són diferents ja que es valora molt la personalització de neteja a la tapisseria, poliments a mà i un abrillantat amb productes premium.

A l'hora d'abordar la cura del vehicle es genera una relació de confiança entre el client i l'empresa, pel que és una bona idea aprofitar el servei integral per a la reparació de vehicles i disposar d'aquesta manera de l’àmplia carta de serveis que el taller Alcala ofereix. Es generen solucions a totes les necessitats del client que puguin sorgir. Tot en la mateixa visita i a un preu adequat. Estalviant temps i diners.