Reparacions

Restauracions

Venda de vehicles

Autorentat

Des de 1985 Auto-taller Alcalà, taller mecànic a Girona ofereix als seus clients gran quantitat de serveis relacionats amb la reparació i manteniment del vehicle: planxa, pintura, electromecànica, són alguns d'ells, als quals cal afegir els de compra i venda de vehicles tant d'ocasió com a nous. Prevenir futures avaries i una extremada preocupació pel medi ambient són dos dels objectius dels responsables d'aquesta empresa.

Professionalitat en el servei, un bon producte, rapidesa, bon preu, garantia, atenció personalitzada i gestió informatitzada, són alguns dels conceptes que defineixen a Auto-taller Alcalà. Els professionals d'aquesta empresa tenen com a norma que: La satisfacció del client es el treball de tots a Auto-taller Alcalà.

Així, recomanen sempre la revisió del vehicle a temps perquè això significa seguretat. A més, per a ells és important prevenir futurs problemes o avaries. D'entrada, en aquest taller, gestionat des de l'any 1985 pels germans Manel i Joan s'inverteix constantment en tecnologia. A més, una altra característica que defineix aquesta empresa és la constant formació del seu personal.

Instagram