Venda de vehicles

Desde 1985 a AUTO TALLER ALCALA SL. ens dediquem a tenir a punt el teu vehicle. Per aquest motiu no hem parat de créixer tant en metres quadrats com en Serveis. Fem el manteniment i reparació integral del teu vehicle, mecànica, planxa i pintura, també disposem d'un servei d'autorentat, on donem l'acabat final del vehicle.

Ara incorporem la secció de compra i venda, per tal d'oferir un vehicle amb completa garantia, totes les marques (Peugeot, Renault, Nissan, Citröen, KIA, Toyota, Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes... ). D'aquesta manera completem la nostra oferta integral, venda, manteniment i reparació del vehicle, a més us oferim sense cap compromís un pressupost per a l'assegurança del vehicle i si ho necessita, li busquem el millor finançament.

En nostre model de negoci sempre hem tingut en compte la nostra preocupació per el medi ambient, quan el teu vehicle vell, ja ha donat tot el que tenia de donar, et tramitem la baixa i ens encarreguem del seu desballestament sense cap cost afegit.

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. Per a més informació info@alcala.cat

Renault Captur 0.9 Energy Dynamique

Renault Captur 0.9 Energy Dynamique d’ocasió (segona mà) en perfectes condicions en color blau elèctric metàl•lic. Disposa de càmera de visió posterior amb sensors de distància per aparcar i direcció assistida amb dependència de la velocitat. ...

Peugeot 5008 1.6 Active d'ocasió

Peugeot 5008 1.6 Active Gasolina d'casió (segona mà) de 7 places: Color blanc en impecables condicions. Amb bola de remolc fix i sostre solar panoràmic (de vidre). Disposa de sensors de distància per a aparcament al darrere i direcció assitida ...